Apasiev: Ne jemi një arrë e fortë, nuk marrim pjesë në takimin e lidereve

Kryetari i Partisë e Majta, Dimitar Apasiev, tha se nuk do të marrë pjesë në mbledhjen e liderëve të hënën të thirrur nga kryetari i LSDM-së dhe kryeministri Dimitar Kovaçevski.


”Ata nuk mund të negociojnë me ne si me VMRO-DPMNE-në. Ne jemi një arrë e fortë” – thotë Apasiev.

Nga ana tjetër kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski dje ka konfirmuar se do të shkojë në takimin e lidereve që do të mbahet në Kuvend