Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (26.11.2022) ka vazhduar me kontrollet e komunikacionit.
Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 154 masa, nga të cilat 48 sanksione për drejtim të automjetit mbi shpejtësi të lejuar, 13 masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, 18 sanksione për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit.

Katër masa janë vendosur për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të automjetit, pesë sanksione për automjetet e paregjistruara…

Kontrollet e trafikut vazhdojnë. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta, thonë nga MPB-ja