Twitter më në fund po teston “butonin për redaktim”

Pas vitesh të përdoruesve që kërkonin një veçori të tillë, Twitter më në fund po teston “modifikimin e tweet-eve”.

Twitter (TWTR) tha të enjten në mëngjes që disa përdorues mund të fillojnë të shohin postime të modifikuara sepse po teston butonin e shumëpritur të redaktimit.

“Kjo po ndodh dhe ju do të jeni mirë”, ka thënë kompania.
Në një postim në blog të së enjtes, kompania ka bërë të ditur se tweet-et e redaktuara po testohen nga brenda dhe se funksioni do të zgjerohet tek abonentët e shërbimit të saj me pagesë Twitter Blue më vonë këtë muaj.

Përdoruesit jashtë grupit të testimit do të jenë gjithashtu në gjendje të shohin tweet-et e redaktuara në platformë.

Twitter tha në prill se kishte testuar një veçori redaktimi për një vit dhe se do të ishte në dispozicion për abonentët e Twitter Blue brenda disa muajsh.