Kostadinov në Tiranë, diskutojnë për rrezikun dhe mundësitë e Ballkanit

Kreu i komunës së Strumicës, Kostadin Kostadinov sot ka marrë pjesë në një eveniment të organizuar në Tiranë nga ambasada amerikane.

Diskutuam për problemet dhe mundësitë që kemi dhe për idetë se si të ecim përpara, thekson mes tjerave Kostadinov.

Me nder të veçantë sot në Tiranë, në një pritje të organizuar nga Ambasada Amerikane.

Kam pasur një takim të hapur dhe të sinqertë me ambasadoren e SHBA-së në Shqipëri, H.E. Yuri Kim.

I shpreha mirënjohjen time ambasadores dhe administratës amerikane për njohjen e progresit të komunës së Strumicës dhe më ftuan të marr pjesë në konferencën rajonale me temë “Të sigurtë. Të gjelbër. Zgjidhje për qytete të zgjuara: Rreziku dhe mundësitë për Ballkanin Perëndimor”.

Diskutuam për problemet dhe mundësitë që kemi dhe për idetë se si të ecim përpara.