Guvernatori i rajonit të Poltava ka thënë se 36 persona janë ende të zhdukur pas sulmit të djeshëm në qendrën tregtare Kremenchuk, ndërsa shpëtimtarët vazhdojnë të kërkojnë nëpër rrënoja.

“Më shumë se një mijë njerëz punuan gjatë gjithë natës në rrënojat, shpëtimtarë, policë, mjekë dhe vullnetarë”, tha Dmytro Lunin në një postim herët në mëngjes në Telegram.

Ai tha se 25 persona ishin shtruar në spital nga gjithsej 59 të plagosur. Numri i të vdekurve aktualisht është 18.