Kërkesat e Bullgarisë nuk mund të jenë pjesë e kornizës së negociatave, Kovaçevski të mos hesht dhe të tregoj nëse ka pranuar tërheqjen nga Dellçev, thonë nga partia opozitare VMRO-DPMNE.

VMRO-DPMNE nuk do të pranojë përfshirjen e kërkesave bullgare në kornizën e negociatave, nëse ajo do të duhet të votohet në Kuvend.

“Pranimi i një kornize të tillë është kapitullim i shtetit. Kovaçevski po hesht dhe të tregojë nëse ka pranuar tërheqjen nga Goce Dellçev?”, thuhet në kumtesën e VMRO-DPMNE-së.