Vajzat reagojnë ndryshe kur mësojnë se janë tradhtuar. Disa e pranojnë atë dhe heshtin, disa të tjera thjesht ndahen, por ka nga ato që reagojnë keq.Kështu, një video e shpërndarë në rrjetet sociale tregon momentin kur një grua hedh në pishinën e hotelit të gjitha veshjet e të dashurit të saj pas kishte mësuar se ai e tradhtoi një natë më parë.
@chelsc123 This is what happens when you get caught out for cheating in ibiza 🤣 #foryoupage #cheat #ibiza #cunt #fyp ♬ Oh no, oh no, oh no, no no – Hip Hop
Ngjarja ka ndodhur në Ibiza dhe është filmuar nga të pranishmit.“Shpresoj që të të përzenë tani nga hoteli me veprimin që bërë”, reagon i dashuri i saj, kurse ajo tha se “kjo ishte minimumi i asaj që meritonte”. /abcnews.al