Fjolla Morina, është njëra nga këngëtaret më të përfolura aktualisht.

Përveç jetës profesionale, ajo është komentuar më shumë për jetën e saj private, shkruan ORAinfo.
Lidhja e dashurisë e fundit e saj prodhoi shumë skandale dhe lajme të cilat kanë bërë që ajo vazhdimisht të jetë në qendër të vëmendjes.

Shpesh ajo është komentuar shumë edhe për pamjen e saj të jashtme. Madje, Fjolla është kritikuar shumë për photoshopin që e përdorë në fotot e saj.

Por, shikoni si duket fytyra e saj në realitet.