Ministri i Ekonomisë Bekteshi i ftuar në emisionin Click Plus foli edhe për gjendje politike në vend me bllokimin e Parlamentit nga ana e VMRO-së.

Ai tha se BDI-ja po të kishte parë interesin e partisë dhe të shkonte në zgjedhje të parakohshme, do të merrte të paktën 18-20 deputetë aktualisht.

“Nëse ne do të ishim thirr në interesin e partisë ne do kishim shkuar menjëherë në zgjedhje dhe do kishim marrë mbi 18-20 mandate duke parë edhe gjendjen opozitës, e cila nuk ka guxim as të vijë nëpër debate”- tha Bekteshi.