Sipas të dhënave nga Instituti i Shëndetësisë Publike, Ministria e Shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë kryer 1.314 testime për Covid-19, dhe janë regjistruar 96 raste të reja të infektimeve dhe atë: Shkup 63, Manastir 15, Kumanovë, Kërçovë dhe Berovë nga 3., Tetova dhe Ohri nga 2, Prilepi, Kavadari, Velesi, Shtipi dhe Shën Nikolla nga 1.

Janë regjistruar 13 riinfeksione ndërsa 88 persona janë shëruar.

Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 2.041.295 testime për Covid-19.

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me koronavirus në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 311.038, numri i të shëruarve është 301.202, ndërsa numri i të vdekurve është 9.293 dhe numri i rasteve aktive është 543.