Gjëja më e rëndësishme është të ndajmë dashurinë dhe respektin për njëri-tjetrin, dhe gjithçka tjetër nuk është e rëndësishme. Gratë e zgjuara nuk kërkojnë që burrat të ndryshojnë.

Ajo nuk dëshiron që burri i saj të ndryshojë

Ajo nuk dëshiron që burri i saj të ndryshojë punë ose të heqë dorë nga hobi i tij në mënyrë që të kalojë më shumë kohë me të. Një grua inteligjente e di se ajo që bën, është pjesë përbërëse e personalitetit të tij. Ajo punë, hobi apo miqtë janë pjesë e pandashme e tij, si dhe dashuria për të.

Ajo nuk i kërkon atij të injorojë gratë e tjera

Fakti është se meshkujt kanë sy. Ai, sigurisht, do të vërejë se ka gra të tjera që janë të bukura dhe kjo është shumë mirë, për sa kohë që ai nuk flirton me gra të tjera.

Ajo nuk i kërkon atij të pranojë hobi apo interesat e saj

Gjëja më e rëndësishme për ju të dy është të ndani dashurinë dhe respektin për njëri-tjetrin, dhe gjithçka tjetër nuk është e rëndësishme. Nëse gjithmonë keni ëndërruar të shkoni në një kërcim me partnerin tuaj, por ai thjesht nuk është i tillë, nuk do të thotë se duhet të hiqni dorë nga kërcimi. Gjithashtu, në asnjë mënyrë mos e detyroni atë të bëjë atë që nuk i pëlqen.