Rusia sulmoi bazën stërvitore ushtarake në Ukrainë, ndërsa është rritur numri i viktimave.


Guvernatori rajonal i Lviv njoftoi se baza stërvitore ushtarake në Ukrainën perëndimore u sulmua nga forcat ushtarake ruse.

Numri i viktimave ka arritur në 35 persona dhe 134 të tjerë janë plagosur.