Në listën e Argjentinës, vërehet mos ftesa e yllit të PSG-së, Lionel Messi, që është shëruar nga COVID-19, së fundmi dhe raportohet se ka kërkuar të mos luajë për arsye të gjejë formën e duhur.

Lista e plotë e Argjentinës:

Armani, Andrada, Martinez, Musso, Molina, Montiel, Quarta, Pezzella, Otamendi, Martinez, Tagliafico, Acua, Gonzalez, Ocampos, Paredes, Rodriguez, De Paul, Lo Celso, Gomez, Allister, Buendia, Di Maria, Correa, Alvarez, Martinez, Correa, Dybala.

 

Dy ndeshjet e radhës së Argjentinës janë ndaj Kilit me 28 janar dhe pastaj Kolumbisë me 2 shkurt.