Njerëzit vendosnin kryesisht një thes me çimento në veturat e tyre kur ajo ka fuqi në rrotat e pasme dhe kur fillon të rrëshqet në rrugë me borë, por një video nga një grupi të rinjsh që luftojnë me një rrugë me borë në një veturë me fuqi në rrotat e pasme është bërë shpejt virale.

Nuk janë të vetmit që kanë pasur probleme të tilla. Por ky grup të rinjsh erdhën me një ide ‘gjeniale’ kur vetura e tyre filloi të rrëshqiste në borë.

Vetura e tipit BMW filloi të rrëshqiste në asfaltin e mbuluar nga bora, dhe kështu duhej që pjesa e pasme e veturës të ishte më e rëndë në mënyrë që ajo të mos bënte më ‘drift’ nëpër rrugë.

Dhe ata nuk kishin diçka tjetër të rëndë në ato momente, pos që njëri nga burrat të futej në bagazh.