Sot në orën 08:21 është ndjerë tërmet në Maqedoni.

Tërmeti ndodhi 65 kilometra nga pjesa Jugperëndimore e qytetit të Shkupit dhe 10 km në veriperëndim të Kërçovës

Tërmeti ishte me magnitutë 2.8 dhe me thellësi prej 0 km.