Njëzet e një vjeçari B.D. nga Gostivari, dje (6
dhjetor) në SPB Tetovë ka raportuar se në rrugën
“Vëllezërit Gjinovski” në Gostivar rreth orës 14
është sulmuar fizikisht nga personi N.N., të cilin e
njihte dhe i njëjti gjatë sulmit, sipas raportimit, ka
përdorur një mjet të fortë.
Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin
e plotë të rastit.TS