Dje në ora 16:10, një grua 41-vjeçare
nga Koçani, me qëndrim të përkohshëm në Gostivar,
në SPB Tetovë ka raportuar se bashkëshorti i saj i
pamartuar R.H. rreth orës 14.00 e ka sulmuar
fizikisht dhe i kishte marrë paratë dhe celularin.
Po merren masa për zbardhjen e rastit.TetovaSot