Sonte kryetari i ASH Ziadin Sela ishte i ftuar në Emisionin 200 në Alsat-M për të folur për zgjedhjet lokale dhe shumë gjëra të tjera rreth rrëzimit të Qeverisë e gjithashtu daljen e Alternativës nga koalicioni për t’iu bashkuar Qeverisë.

Kryetari i ASH ë ka quajtur gjestin ë Alternativës sig jest tepër pervers. “Gjesti i Alternativës ka qenë shumë pervers dhe tepër i ulët. Çfarë prisni të them tjetër kur brenda një periudhe shumë të shkurtër ata na lanë për tu futur në Qeveri”, është shprehur Sela.