Me vendim të Komisionit Rregullativ të Energjisë nga sonte deri në mesnatë, çmimet me pakicë të derivateve të naftës ulen mesatarisht për 5.28% krahasuar me vendimin e datës 29.11.2021.

Sipas vendimit të ri, çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 dhe EURODIESEL (DE V) zvogëlohen për 3,50 denarë/litër, ndërsa vaji ekstra i lehtë për amvisëri (EL-1) ulet. për 3,00 denarë/litër.