E pranojnë që kryen prostitucion, arrestohen një grua nga Shqipëria dhe një burrë nga Kosova

Një shtetase e Shqipërisë dhe një shtetas i Kosovës janë arrestuar në fshatin Raushiq të Pejës pas dyshimit se janë marrë me prostitucion.

Policia e Kosovës ka njoftuar se të dyshuarit gjatë intervistimit kanë pranuar në tërësi veprën, njofton Klan Kosova.

Në konsultim me gjyqtarin rasti kalon në procedurë të rregullt. Të dyshuarit janë liruar.