Në pajtim me Ligjin për festa të Republikës së Maqedonisë së Veriut, 8 dhjetori 2021 (e mërkurë) – “Shën Klimenti i Ohrit” është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, informuan nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale. Ministria ua uron festën “Shën Klimenti i Ohrit” të gjithë qytetarëve.