Shkurtoni kohën e përgatitjes së ushqimit, dhe me këtë mënyrë prerjes nuk do ta keni as atë erë të pakëndshme në duar.


Madje edhe nëse keni një thikë të mprehtë, prerja e qepës ndonjëherë mund të marrë vërtet kohë, por ky truk i shkëlqyeshëm e bën punën plotësisht më të lehtë.

Gjithashtu, nuk do t’ju ​​lërë me një erë të pakëndshme në duar, e cila është e vështirë për t’u eliminuar.

E vetmja gjë që duhet të bëni është që në vend të prerjes, ta grini qepën! Vrimat në rende e presin qepën në copa të vogla brenda sekondave. Edhe pse janë paksa të pabarabarta, shpejt mund t’i kaloni me thikë mbi të dhe të jeni gati të gatuani.

Jo vetëm që ky truk është i shpejtë dhe i lehtë, tehu në rende shpërndan pjesë të qepës duke e bërë atë më të butë dhe më të lëngshëm kur gatuhet ose piqet. Një qepë e tillë e lëngshme do të theksojë shijen e pjatës suaj!