Ambasada Gjermane në Tiranë uroi shqiptarët për festën e tyre më të madhe Pavarësinë e vendit. Në faqen e saj zyrtare, selia diplomatike e Gjermanisë në Tiranë konfirmon se “Gjermania do të vazhdojë të qëndrojë në krah të Shqipërisë si partner i besueshëm”.

 

URIMI I AMBASADËS GJERMANE PËR SHQIPËRINË

Stafi i Ambasadës Gjermane në Tiranë uron të gjithë shqiptarët sot me rastin e Festës Kombëtare.
Gjermania vazhdon të qëndrojë në krah të Shqipërisë si një partner i besueshëm.
Qëndroni të shëndetshëm dhe kujdesuni për veten e të tjerët përreth jush! 🙏
Das Team der Deutschen Botschaft Tirana wünscht allen Albanerinnen und Albanern einen schönen Nationalfeiertag heute und alles Gute.
Deutschland steht weiterhin als verlässlicher Partner an der Seite Albaniens.

Bleiben Sie gesund, passen Sie auf sich und auf Ihre Mitmenschen auf.