Në pyetjet se kur familjarët do ti sigurojnë rezultatet e AND-së që të kenë mundësi për ti marrë kufomat, Joveski thekson se për disa ditë ky proces do të përfundojë dhe shpreson që sa më shpejtë të ju dorëzohen familjarëve kufomat.


“Mendoj që për disa ditë ky proces do të përfundojë siç thash më herët në këtë moment ne si Prokurori Publike dhe Prokuroria në Bullgari po veprojmë që të mundë të përcaktohet identiteti I viktimave të aksidentit dhe sa më shpejtë të ju dorëzohen familjarëve”, tha Jovevski