Vlladimir Gjorçev përmes rrjeteve sociale ka njoftuar opinionin se po largohet për në sektorin privat.


“Vendosa të punoj në sektorin real. Privatisht, në kompaninë time, në fushën e marketingut, konsulencës, tregtisë dhe shërbimeve. Në Maqedoni gjithmonë ka lëvdata dhe kritika. Po të kisha një punë shtetërore do të kishte kritika. Nëse shkoni në kompani private përsëri kritika dhe disa urime. Nëse keni sukses përsëri keni kritika. Nëse dështon, atëherë kritika dhe seir. Jeta vazhdon”, ka shkruar Gjorçev në rrjetet sociale.

Ndryshe, Vllatko Gjorçev ka disa muaj që ndodhet në Amerikë, ku ndodhet edhe bashkëshortja e tij, i cili në vend ishte i pranishëm vetëm për ciklin zgjedhor. Gjorçev është anëtar i Komitetit Ekzekutiv të VMRO-DPMNE-së dhe partia e tij tha për TV 24 se nuk presin që ai të tërhiqet nga partia.