Nga NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” kumtuan se është sanuar defekti në rrjetin e ujësjellësit në rrugën e “Kaçanikut” pn (afër Prima Mebel) në lagjen Vizbeg.


Furnizimi me ujë është normalizuar në orën 16:00.