Një i njohur si “Pikasoja i pedalimit” ka hartuar një portret virtual të një burri me mustaqe duke përshkruar 120 km nëpër Londër, për të mbledhur para për Movember. Anthony Hoyte e përfundoi portretin, të quajtur “Mo Bro”, në tetë orë dhe 27 minuta çiklizëm në kryeqytetin anglez më 13 Nëntor.


Çiklistit iu deshën gjithashtu tre muaj për ta planifikuar por plani i tij ndryshoi për shkak të mbylljes së rrugëve. Portreti u bë për të mbledhur para për fushatën e Movember që mbledh fonde për shëndetin mendor të burrave dhe parandalimin e vetëvrasjeve.