Zaev decid: Nuk duhet të ketë zgjedhje parlamentare
Kryeministri Zoran Zaev në Click Plus u shpreh decid se në Maqedoninë e Veriut nuk duhet të ketë zgjedhje të parakohshme parlamentare.

Ai shtoi se dy vitet e kaluara ishin margaritarë për ekonominë e vendit, për problemin me Greqinë, për NATO-n dhe për Bashkimin Evropian

“Nuk duhet të ketë zgjedhje parlamentare”, tha Zaev.

Sipas tij kjo bëhet që të ketë standard më të mirë ekonomik për qytetarët, për më shumë biznes, përfitim, kompani të forta dhe paga më të larta.

Të Ngjajshme