Edhe sot asnjë i vdekur nga Covid në Tetovë,konfirmuan autoritetet e Spitalit për TetovaSot.


Situata është e njëjtë me një ditë më parë.Janë tre pacientë të hospitalizuar  ndërsa nuk ka asnjë në respirator.Ambulantë ditore janë 22 pacientë.Janë dy pacientë poashtu që kanë marrë dy doza vaksine dhe asnjë me një dozë.TS