Kandidatja e BDI-së për komunën e Tetovës, Teuta Arifi sonte në emisionin debativ Click plus theksoi se përkrahjen më të madhe e ka nga qytetarët dhe aty do gjejë mbështetjen.

Përkrahja më e rëndësishme dhe koalicioni im kryesor është me qytetarët, janë ata për të cilët kam punuar dhe kemi ndarë kohën, normalisht që janë dhe aspektet e ndryshme politike por ajo që është kryesorja është mbështetja kryesore e qytetarëve, këto janë çështje serioziteti që tregojnë se në cilin kaos do gjindej nëse një politikë jostabile do arrine në qytetin e Tetovës, janë qytetarët ata të cilët sjellin vendimin përfundimtar dhe do të dallojnë ata që lufton për mirëqenie të tyre, theksoi Arifi.