Kandidatja e BDI-së për komunën e Tetovës, Teuta Arifi sonte në emisionin debativ Click plus theksoi se përkrahjen më të madhe e ka nga qytetarët dhe aty do gjejë mbështetjen.

Duke folur mbi projektet e shumta në Tetovë, Arifi ka theksuar se pikërisht Bilall Kasami nuk e din se si shkon procedura për ndërtimin e një rruge.

“Nuk e ka parë procesin e gjithë ndërtimit të një rruge dhe nuk ka përvojë në këtë drejtim”, ka theksuar Arifi.