Vetëm 4 persona të hospitalizuar dhe asnjë i vdekur,ky është bilansi me Covid-19 në 24 orët e fundit në Tetovë konfirmuan për Tetovasot autoritetet e Spitalit të Tetovës .Ata thanë se situata është përmirësuar skajshëm por apeluan për respektim të masave.Nuk ka patur asnjë pacient me një dozë të vaksinës dhe dy me nga dy doza.Janë 4 pacientë me oksigjeno terapi dhe asnjë në respirator kurse 28 ambulantë ditore.