Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot përmes video lidhjes konferenciale do ta mbajë seancën e rregullt të 114-të.AdvertisementsPër vendimet dhe konkludimet e sjella nga seanca, e cila do të fillojë në ora 10:00, opinion do të njoftohet përmes kumtesës menjëherë pasi të përfundojë, kumtoi pres-shërbimi qeveritar.