Komisioni Komunat Zgjedhor në Gostivar sot filloi me aktivitetet për mbajtjen e rrethit të dytë të zgjedhjeve e lokale në Gostivar.

Sot dërgohet materialet zgjedhore te Këshillat Zgjedhor, ndërsa vijon votimi i të sëmurëve, të dobëtëve, personat në karantinë dhe personat në paraburgim shtëpiak.

Gjithsej do të votojnë 286 persona të donët si dhe tre persona të cilët ndodhen në paraburgim në Gostivar, ndërsa votues në izolim nuk ka.

Të drejtën e votës në Gostivar e kanë 81.083 qytetarë ndërsa votimi do të zbatohet në 121 vendvotime.