Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi sonte në emisionin ClickPlus, theksoi se Qeveria është stabile dhe se i ka rikonfirmuar numrat, ndërsa opozita jo.

“Qeveria e rikonfirmoi se i ka numrat e vet 62, ndërsa opozita nuk arriti që t’i rikonfirmoi numrat pasi që nuk i kanë”, tha kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi.