Gjatë gjithë javës janë votuar banorët nga publiku.

Kledi, Paloma, Semi dhe Arditi kanë qenë të nominuarit.

Ndërkohë, publiku ka votuar dhe kështu njëri nga ta duhet të largohet nga shtëpia Big Brother VIP.

Moderatorja, Arbana Osmani tha se Ardit Çuni është ai i cili u largua.