Sonte në Alsat M në programin 200 ku të ftuar ishin Teuta Arifi dhe kandidati për kryetar të Tetovës Bilall Kasami, ky i fundit u shpreh se çdo i dyti qytetar në Tetovë ndërton pa leje.

“Njëra ndër gjërat e para që do të bëj si kryetar i Tetovës do të jetë komisioni për legalizim sepse në Tetovë çdo i dyti ka ndërtuar pa leje “, është shpehur Kasami.