Zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi gjatë tubimit të sotëm të BDI-së në komunën e Zhelinës ku edhe u prezantua kandidati për kryetar komune dhe lista e këshilltarëve ka thënë se nuk duhet tu jepet përgjegjësia axhamive, nuk duhet tu ju jepet mundësia për të udhëhequr me komunat tona, me institucionet tona njerëzit e paditur dhe të paaftë duke nisur që nga Gostivari, Vrapçishti, Bogovina e deri në Zhelinë.

“Vota juaj nuk ka të bën vetëm me vendosjen e Fatmirit vetëm në komunën e Zhelinës, ka të bëjë edhe me dinjitetin e komunës, ka të bëjë edhe me imazhin e komunës se si perceptohet komuna nga të gjitha komunat tjera, nga Qeveria, edhe nga komuniteti ndërkombëtar,” ka deklaruar Grubi.