Savash VELIU


Politika e vrasjeve massive në botën bashkëkohore është në kulmin e saj pasi ky fenomen është promovuar në mënyrë delikate dhe të sofistikuar nga fuqitë globaliste që udhëheqin shoqëritë me librin Kaballa. Kjo nuk do të thotë se fenomeni i vrasjeve nuk është hasur kurrë në historinë e botës; Ishte e pranishme në të gjitha periudhatë kryesore dhe ende ekziston.

Le të përqëndrohemi në çështjen e hutisë së servuar në botën bashkëkohore duke marrë në konsideratë atë që ne mendojmë se është “për të mirën e njeriut”!

Globalistët sot sulmuan në filim të muajit (6) GUSHT Botën me PANDEMİ… dhe kjo ndodhi në valën e fundit edhe në Tetovë ku shumë të infektuar me Covid u bënë viktima të këtij ataku mes tyre edhe shoqeja ime që kjo vrasje të kurrorëzohet me 8 shtatorin e kobshme kur i tërrë spitali modular me pacientët brenda tij u dogjën në tërrësi!

Kështu kishte ndodhur edhe në të kaluarën e afërt në Italin fashiste të cilën gjë më raportoi një mik nga Italia duke rikujtuar se kishte një analogji me fashizminë dhe nazizminë në ritje në itali… që thotë menjëherë pas 6 gushtit kishin filluar me përndjekjen e hebrejve dhe tani para 6 gushtit të sivjetëm gazetat italiane kërcënonin se do fillojn me përndjekjen e “hebrejve” të sotëm, dmth. të përndjekin të “pavakcinuarit” dhe kjo menjëherë ta kujton se pas përndjekjeve të vitit vitit 1939 fiillon Lufta e Dytë Botrore dhe sot me përndjekjen tonë njëlloj ndoshta të filloj Lufta e rradhës Botrore… Dhe sot flitet se në vitin 2022 do të ketë përpkasje të mëdha me përmasa globale!

Si erdhi deri këtu… Kjo erdhi në saje të Pushteteve që përfaqsojn pushtetarët të korruptuar nga fondacionet të ndryshme perëndimore e sidomos nga Gerorg Soros i cili udhëheq revolucionet e ngjyrosura në mbarr botën dhe fill pas saj sjell në pushtet marionetët e tij pa përvoj e pa vizion politik të cilëve iu bashkuan edhe intelektualët si politikan të dështuar që inkurajuanë turmën e mentalitetit fshataresk të masivuar pas vitit 1990. Kjo politik e turmës sollën në qytete qindra mijëra fshatarë si mbizotërues të parlamentit, në tre nivelet e qeverisjes dhe të administratës, si shkaqet kryesore të katandisjes dhe mbetjes së gjatë në pushtetin politik të kukllave të zgjedhur sorosjan si në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni… duke qëndruar larg niveleve për zhvillimë, mirëqenie, demokratizim, integrim në BE etj. Në këto kohëra intelektualët dalin më shumë manipulator e intrigant se sa fshatarët e ndershëm. Mirë është kur fshatarët qytetërohen dhe civilizohen, por keq kur qytetarët katundarizohen… ‘’Është nder të jesh fshatar, por jo nder të mbetesh fshatar’’! Parrulla e Leninit, Mao Ce Tunit, Pol Potit… “Fshati të rrethojë qytetin” tek ne është kthyer dhe zbatuar në formën “Fshati të sundojë qytetin”!!???

E gjithë ky plan i shkatërrimit politik është bërë nën bekimin e ndërkombëtarëve që donin të varfërojnë shoqëritë njerëzore duke ua raskapitur ekonominë, shkollimin dhe drejtësinë, një gjendje që të çon drejtë zhdukjes së shtresës së mesme që formon jazin e madh mes pakicës aristokrate dhe shumicës vorfnjake, Ku më nuk do të ketë shikime nacionale të ‘’Tonat dhe Tuajat’’, por do të ketë të ‘’Pasurit dhe të Varfërit’’!

Plandemia u shpall si epidemi globale me sulme biologjike që të futet bota nën karantinë e nën presionin psikologjik të patologjisë së turmës së frikësuar për jetët e tyre, humbjes së punës, pasurisë dhe të lirisë së garantuar me ligj duke rrezikuar të uzurpohen nga BioPolitika ditore e udhëhequr nga pushtetet të korruptuara e të servilosura ndaj patronëve që ato i mbajnë në pushtet për ditët e zeza me kusht një ditë të detyrohen të përdorin edhe forcë ndaj popujve të tyre. Pritja është që në vitin 2022 të bëhet përplasja e Qeverisë me Popujtë e tyre!

Kjo është qëllimi i globalistëve që kudo të mbjellin konflikte dhe luftëra kaotike brenda shteteve me tendenc zgjerimi ndaj gjithë globit me kusht vetëm për të vendosur sistemin e Rirenditjes Botërore e dizajnuar dhunshëm për ti futur gjithë popujtë e botës në një shtet të madh me një qeverisje globalo-sioniste.

Sipas tyre kjo Botë me sistem të vjetruar të udhëhequr me Shtete Nacionale duhet të përmbyset dhe vend saj të vendoset vetëm një shtet, një gjuhë, një para dixhitale dhe me një Qeveri Qendrore! Prandaj SOROS udhëheq Politikën e Depopullimit të shteteve nacionale përmes marionetëve të tij të vendosura në kreret e këtyre shteteve të kapura peng duke inicuar luftë dhe migrimet massive të popujve të zhvendosura nga shtetet e tyre drejt shteteve tjera duke bërë përzirjen e popujve dhe kulturave mes tyre dhe kështu të përmbyllet cikëli vrastar i tij globalo-fashiist.

Parashtrohet pyetja a ka shpëtim prej këtij plani antinjerëzor!??

Po, padyshim! Krejt kjo varet prej ne. Shpëtimi prej këtij plani vrastar të kabalistëve satan mund të pasoj vetëm nëse njerëzit e botës të hutuar e të manipuluar e veçmas muslimanët e sotëm duhet patjetër të përmirsojnë veten dhe sjelljen e më pas të pres padyshim se i Madhi Zot do ta pengoj këtë të këqe të planifikuar nga sionistët që ajo të mos ndodh dhe kështu do ndryshoj gjendja jonë! Poqese vazhdojmë të shtiremi se nuk kuptojmë e nuk shohim se çpo ndodh, atëherë, Jo rastësisht thuhet se; I vdekur në mesin e të gjallëve është ai që nuk ndalon të keqen as me dorë, as me gjuhë dhe as me zemër!

Prandaj, shpresojmë kjo të mos ndodh shkaku se, “Vërtetë, Allahu nuk u jep fund të mirë dredhive të tradhëtarëve”, thotë ajeti Kuranor – Jusuf – 52!

‘Kurse Dostojevski thotë; ‘’Ne i vrasim të gjithë në jetë, miku im: Dikë e vrasim me plumba, dikë me fjalë, një tjetër me vepra… dhe dikë tjetër e vrasim duke mos bërë asgjë, me gjërat që duhet t’i kishim bërë”!