Kandidati i pavarur për komunën e Bërvenicës z.Enver Pajaziti sapo ka deklaruar se sipas rezultateve preliminare ai shkon në rrethin e dyte siç duket në garë me VMRO-në.

Pajaziti ka falenderuar të gjithë banorët e Bërvenivcës për mbështetjen e dhënë dhe ka ftuar faktorin shqiptar që ashtu edhe sipas kodeksit të nënshlruar të unifikojnë votën e tyre në rrethin e dytë.