Është shpërblyer i katërti nga pesë apartamentet e shortit të çastit “Home sweet home”.

Lotaria Shtetërore ka kënaqësinë t’ju prezantojë me Rade Stojçevskin, gjyshin që i dhuroi nipit një apartament për dhuratë për ditëlindje, duke i dhuruar një hardhi 5 çastesh “Home sweet home”.

Rade Stojçevski nga vendbanimi i Shkupit Draçevo është fituesi i katërt i një apartamenti në Shkup nga lotaria e menjëhershme Dome, shtëpi e ëmbël. Banesa me përmasa prej 32 metrash katrorë vlen 2.914.181 denarë (me të gjitha taksat e përfshira, tatimi në pronë, transferta etj.), dhe do të jetë dhuratë për ditëlindje për nipin e tij David.

Kemi kënaqësinë të ndajmë takimin e bukur me fituesit me fat. Gjegjësisht, pas përfundimit të procedurës për dokumentacionin e plotë për dorëzimin e banesës, jemi drejtuar në pallatin e lumtur në rrugën “Metodija Shatorov-Sharlo”. Duke parë banesën, pranë gjyshit Rade, më i lumtur ishte Davidi i vogël. Në bashkëbisedimin me ta, ata na përcollën energjinë dhe emocionet tona pozitive.

Rade shpesh sjell fat me biletat e menjëhershme të Lotarisë Shtetërore. Kësaj radhe ka blerë një paketë HAPPINESS PLUS – 5 vreshta “Shtëpi, shtëpi e ëmbël” nga pika e shitjes “Sade Es” në rrugën Partizanska.

Më 23 shtator, në festën e ditëlindjes së nipit të tij David, Rade i dhuroi atij 5 hardhi. Pas vetëm një momenti, duke gërvishtur hardhitë, Davidi i vogël zbuloi se kishte marrë dhuratën më të mirë të ditëlindjes – një apartament në një nga komunat më të bukura të Shkupit, Aerodrom. Të gëzuar, por pak skeptikë për fitimin, familja shkoi në pikën më të afërt të shitjes ku konfirmoi fitimin. Festa e ditëlindjes vazhdoi deri në orët e para të mëngjesit.

Lotaria shtetërore i uron Davidit fëmijëri të lumtur dhe të pakujdesshëm dhe shtëpi të plotë në të ardhmen, ndërsa fituesit i presim për banesën e fundit dhe më të madhe në Shkup nga lotaria e menjëhershme Home sweet home.

Banesa 100 denarë po dhe kjo është e mundur me shortin e menjëhershëm të Lotarisë Shtetërore, kështu që duhet të besoni në lumturi dhe të jepni me kënaqësi mundësinë për LUCK PLUS. Duke dhuruar bileta lotarie të çastit, ju jepni një mundësi për emocione, gëzim dhe fitime. Hardhitë e dhuruara përcjellin edhe dëshirën e dhuruesit, kështu që nuk ndodh rastësisht që hardhitë e dhuruara të jenë më të dobishmet.