Adrijan Muça ka shpërndarë një fotografi në profilin e tij në Facebook ku ka shkruar edhe një përshkrim. Ai ka felenderuar të gjithëpër mbështetjen, idetë, për aktivitetin dhe punën e palodhshme në teren. Ai tha se tani është koha që të dielën të votojm të gjithë si një familje numrin 3, për të mirën, të bukurën dhe të blertën.

Shkrimi i plotë i Muçës:

E mbyllim fushatën zgjedhore kështu bashkë me familjet tona. Familjarisht ju themi FALEMINDERIT nga zemra për mbështetjen, për idet, për mesazhet e ndryshme, për aktivitetin dhe punën e palodhshme në teren! Tani është koha të dielën të votojm të gjithë si një familje numrin 3, për të mirën, të bukurën dhe të blertën.

Voto për Çairin – Visar Ganiun
Voto për Këshillin e Shkupit – Ardijan Muça
Voto për Këshillin e Çairit – Sermine Purrini
Voto për Shkupin – Petre Shilegov