Bashkimi Demokratikë për Integrim sonte mbajti tubimin qendrorë në Kërçovë ku shpalosi programin e kandidatit për të parin e Kërçovës Fatmir Deharit i cili kandidon për një mandat të tretë.


Lideri i Integristëve Ali Ahmeti në fjalimin e tij tha se BDI në Kërçovë përballet vetëm me VMRO-DPMNE dhe me askënd tjetër.

“Më 17 tetor fuqishëm të përkrahim Fatmir Deharin, të përkrahim listën për këshilltar në krye me Gazmend Jusufin. Dhe ju thoni të gjithve më 17 tetor ne përballemi këtu me VMRO-DPMNE-në, me askënd tjetër.