Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti sonte ka vizituar fshatin Çegran ku së bashku me kandidatin për kryetar komune të Gostivarit kanë prezantaur programin për qeverisjen katërvjeçare të Nevzat Bejtës.

“Fuqizimi dhe ndryshimi cilësor i Çegranit është kapitulli i arritjeve të reja që do e fillojmë sëbashku pas fitores së madhe të 31 Tetorit.

Programet tona të punës janë zëri juaj dhe realizimi i tyre është prioriteti i Nevzatit dhe të gjithë neve në shërbim të jetës më cilësore.
Ta fuqizojmë Gostivarin!
Rretho numrin 3!
💚🗳3️⃣✅

” ka shkruar kryetari Ali Ahmeti përmes profilit të tij në Facebook.