Caprice Bourret (50) është zhveshur në bikine në Ibiza ku ka shkuar bashkë me burrin e saj pasi që ri aranzhojë ahengun e saj të ditëlindjes me gjashtë shifra për shkak të Covidit

Ajo ishte pritur që ta festonte ditëlindjen e saj të 50-të me një party me gjashtë shifra.

Tani asaj i është dashur që ta riaranzhojë këtë ngjarje dhe atë ajo e ka zëvendësuar me pushime jashtë shtëpisë së saj duke shkuar në Ibiza me burrin e saj, Ty Comfort e ku do të festojnë një javë.

Caprice është dukur bukur pavarësisht moshës, derisa sot është paraqitur në bikine.