Zëvendësministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu, tha se dhimbja e mazhorancës është dy-tre fish më e madhe se e opozitës sepse ne kemi përgjegjësi për atë që ndodhi. Sipas Nuhiut, opozita në vend se të ndihmojë, sulmon vazhdimisht mjekët dhe infermierët.

“Ne të BDI-së kemi dhënë dorëheqjen morale. Dorëheqja morale nuk do të thotë përgjegjësi. Ne e kuptojmë opozitën, por ne e kemi dhimbjen dyfish apo tre fish më të madhe se opozita. Këta mjek apo motra medincinale kanë 2 vjet që merren me pandeminë, dhe ne shohim sulme të vazhdueshme ndaj tyre. Ne mbajmë përgjegjësi para organeve. Të gjithë që do gjenden fajtor do të mbajnë përgjegjësi penale,” tha Nuhiu.