Një person i vdekur në 24 orët e fundit në Tetovë nga Covid-19 informojnë për Tetovasot autoritetet e Spitalit .Ata thanë se po bie ndjeshëm numri i të infektuarëve por apeluan për kujdes maksimal dhe respektim të masave .
Sipas të dhënave të fundit gjithsejt të hospitalizuar në Spitalin e Tetovës janë 30 që po hospitalizohen .Prej tyre të infektuar me Covid-19 janë katër persona që janë marrë një dozë të vaksinës dhe një që ka marrë dy doza.Janë poashtu 30 pacientë me oksigjeno-terapi ndërsa 60 ambulantë ditore .Nuk ka asnjë pacient me respiratot ndërsa gjithsejt janë 90 pacientë.
Ndryshe të hënën pritet të fillojnë me mësimnë prezencë fizike gjithë shkollat e mesme.Ata për rreth tre javë shkaku i rasteve të shumta kanë mësuar online.Tetovasot.