Tridhjetë e gjashtë vjeçari I.J. nga Tetova, dje (22-
shtator) në orën 12.00 në SPB Tetovë ka raportuar se
një ditë më parë rreth orës 20:30 deri sa kishte qenë
mysafir në Saraqinë të Tetovës ka qenë i sulmuar
fizikisht nga tre persona të cilët janë edhe të afërm
të tij, edhe atë personat G.Z. (45), M.Z. (43) nga ky
fshat dhe L.A. (32) nga Brvenica e Tetovës.
Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin
e plotë të rastit.TS