Një aksident i pazakontë ka ndodhur në afërsi të ndërtesës së Komunës në Arbëri.

Një veturë “Ford” ka rrëshqitur dhe ka rënë në mes dy veturave, duke iu shkaktuar dëme të vogla materiale.

Në faqen “Vrojtuesit e lagjes-Prishtinë”, është publikuar edhe momenti kur vetura ka rrëshqitur.
https://fb.watch/8dmdnsAilh/
https://www.facebook.com/watch/?v=1913272252168721&t=0