Kryetari i Komunës së Butelit Velimir Smilevski dhe drejtori i NP “Parqe dhe gjelbërime” Adrian Muça sot inspektuan aktivitetet përfundimtare në parkun e ri në Butel 2.

“Ne jemi të përkushtuar që të gjelbërojmë çdo hapësirë ​​të mundshme që e lejon këtë, por planifikojmë edhe parqe të reja dhe terrene lojrash atje ku nuk është planifikuar deri më tani në komunën tonë”, deklaroi Smilevski.

Në parkun janë vendosur edhe spërkatës në mënyrë që bari të ujitet rregullisht.

“Me kryetarin e komunës dakorduam edhe thellim të bashkëpunimit. Ne jemi këtu për të ndihmuar për të gjitha aktivitetet që janë në kompetencën tonë”, tha drejtori Muça.

Dy bashkëbiseduesit, siç njoftuan nga Komuna, folën edhe për gjithçka që është realizuar në periudhën e kaluar, por edhe për atë që duhet bërë në periudhën e ardhshme.